United Colors Of Psychedelic - Trance Mask'n'Ball · 31 Mar 2018 · Skopje (Macedonia)

United Colors Of Psychedelic - Trance Mask'n'Ball

Party Flyer United Colors Of Psychedelic - Trance Mask'n'Ball 31 Mar '18, 23:30
Party Flyer United Colors Of Psychedelic - Trance Mask'n'Ball 31 Mar '18, 23:30
Line Up
Active Meditation Music ве поканува на Првоаприлски Транс Маскенбал под името United Colors Of Psychedelic!

Ова не е првоаприлска шега, туку обид за обединување на псај транс сцената во Македонија, со цел да ви овозможиме незаборавна журка со психоделична музика по сечиј вкус со најдобрите Македонски артисти и дџ-и и секако ви носиме познато име од светската транс сцена!

Line Up:

Fobi - Live Set
(Green Wizards Records)
soundcloud

Cosmic Dimension - Live Set
(Suntrip Records)
soundcloud

Modual - Live Set
soundcloud

Demoniac Insomniac - Live Set
(Active Meditation Music)
soundcloud

Seth - Live Set
(Active Meditation Music)
soundcloud

Cosmos Disorder - Live + Dj Set
(Аctive Meditation Music)

Останатите артисти и дџ-и, како и останатите информации околу журката ќе бидат објавувани надокнадно, затоа посетувајте ја страната за да бидете информирани за организацијата на настанот, како и за доделување на гратиси и останати промоции!
Location
Location
Boris Trajkovski Sports Center
1000 Skopje
Sound Styles
Entry
Entry
6 Euro
Organizer
Organizer
Active Meditation Music
From
Demoniac Insomniac · 378
Added 3y 3m · 12 Parties ·