Le Boule de Boule's Beestenboule · 25 Jan 2019 · Nijmegen (Netherlands)

Backend

Le Boule de Boule's Beestenboule

Indoor
· Over: 3y 8m
Line Up
Techno-psychedelic electronic music-Tekno-Drum and bass- Dubstep-Glitch-Glitch hop-cartooncore

* DJ’s *

Tim Tucan
Diep in het tropisch regenwoud zijn freaky baslijnen, etnische klanken en lijvige beats uit het drijfzand opgestegen. Op Le Boule de Boule presenteert Tim Tucan deze archeologische ontdekking aan het Nijmeegse publiek.

soundcloud

Braverik
Speciaal voor Le Boule de Boule maakt de kermisklant Braverik zijn comeback achter de magische tafels en gaat hij verder waar hij ooit is begonnen. In 2013 is zijn stijl geinspireerd door het extravagante Fusion Festival en dat zal je ook zeker terug gaan horen bij Le Boule de Boule! Verwacht house en techno vol blaasinstrumenten, accordeons en funky basslines met zo veel energie dat je niet stil kan blijven staan, maar enkel kan springen.

youtube

De Raggende Tak
Hakopdetak, Handjeklap, De Raggende Tak. We houden het allemaal niet meer bij. Maar één ding is zeker, de vorige editie heeft deze clown in stijl afgesloten met een bonte mix van raggatek, jungle en tekno. En deze editie gaat hij dat nog eens dunnetjes overdoen!

youtube

Caël
Stap in de psychedelische draaimolen van diepe, heldere funkstep! De molen van Caël neemt je mee langs alle verborgen werelden van glitchop, hiphop en dubstep. Vergeet niet om af en toe uit te stappen en te hupsen op zijn 2step-tracks!

youtube

Benedict
Benedict kent de klappen van de zweep als geen ander en weet hoe je het publiek moet vermaken. Deze duitse circusveteraan gaat ons verblijden met een funky mix met uitspattingen richting jungle!

youtube

Green Jesus
Green Jesus komt vanuit polen om ons krankzinnig te maken met zijn dynamische, bizarre, grappige maar ook duistere muziek . Hij zal twee verschillende setjes gaan spelen, namelijk een rave set en een groovy set. Verwacht cartooncore, fairy-tales breaks en bigbeat maar ook chill, ambient en psydub.

[click here]

[click here]

Finding Dori
Finding Dori is een verdwaalde vis die ontzettend blij word van vreemde clownsmuziek. Deze vis blinkt misschien niet uit kwa dj skills maar heeft wel een ontzettend groot repertoire aan raare muziek waarbij je jezelf continu zal afvragen ‘is dit serieus of is dit een grap’. Verwacht clowntech, glitch, funk, groove, bass, electroswing en misschien zelfs wat happytek.

soundcloud
Deco
Le Boule de Boule
[facebook.com]
Info
Lieve circusdiertjes,

Wil jij ook ontsnappen aan je dagelijkse kooi zodat je even geen trucjes hoeft op te voeren voor je circusbaasje?

Kom dan op 25 januari naar Steigercafe De Dock waar een heleboule beesten de boule de boule kunnen laten.

Op dit mini festival kun je het beest in je los laten bij de ravestage of de groovefloor, kun je apenkooien op de circus playground of de luiaard uithangen op één van de vele chill spots. Verwacht een beestenboule van elektronische muziek met swingende, clowneske, funky, experimentele tunes en een rauw randje.

* Area’s *

Ravestage

Groovefloor

Circusplayground

Outdoor campfire* Light & Sound *

N.T. Sound

Unity Sound System


* Lasers **

Jafarenheit lasers


* Interactive Entertainment *

Lena den Braber & Nienke Visser

Jouke Dokman

Leander Rotshuizen


* Acts *

Theatergroep FOM JC

Vasim Circusspace


* Deco *

Le Boule de Boule


Tijd: 23:00 - 6:00-ish

Locatie: Steigercafé de Dock

Leeftijd: 18+

Damage:
Early bird 10 € = SOLD OUT!!
Voorverkoop 12,50 €
Deur 15 €

Dresscode: Beestenboule
Styles
Entry
Entry
[ikbenaanwezig.nl]

Regular: 13,19 euro
Door: 15 euro
Organizer
Organizer
Le Boule de Boule
[facebook.com]
From
· 311
Added 3y 8m · 1
Keine Werbung, keine Banner, kein Tracking - nur ab und zu diese Meldung, die dich um eine kleine Spende bittet…
OK, zeig mal