Konnected Beats #5 · 11 Nov 2017 · Ho Chi Minh City (Vietnam)

Backend

Konnected Beats #5

Indoor
· Over: 4y 10m
Line Up
ॐ Konnected Beats is a one of a kind event in Saigon that aims at providing the audience with a variety of underground electronic music all along the night.
The objective is to make the crowd discover new beats and each time propose a diverse line up. It is also the occasion of connecting DJs around the City to make them share their passion all together. This means shorter sets but more Djs sharing their love for music on the same night.

Designed by ARCAN, those nights totally reflect the idea of « Asian Rave Connection » where all music communities are connected through artistic freedom and rave spirit. We want to bring the young Vietnamese generation together with the foreign community, in the respect of everyone, and make a space for every artist to explore and expose the underground artistic world together. ॐ

ॐ Konnected Beats là một trong những sự kiện đặc biệt tại Sài Gòn với mục đích mang đến cho khán giả một sự đa dạng của nhạc điện tử underground xuyên suốt đêm.
Mục tiêu là giúp đám đông khám phá nhịp đập mới và mỗi lần đưa ra sự tổ chức đa dạng. Đây cũng là cơ hội để kết nối các DJ khắp thành phố để họ chia sẻ niềm đam mê của mình cùng với nhau. Điều này có nghĩa phần trình diễn ngắn hơn nhưng nhiều DJs chia sẻ tình yêu âm nhạc của họ vào cùng một đêm.
Thiết kế bởi ARCAN, những đêm này hoàn toàn phản ánh ý tưởng của «Asian Rave Connection», nơi tất cả các cộng đồng âm nhạc được kết nối thông qua sự tự do nghệ thuật và tinh thần hăng say. Chúng tôi muốn mang thế hệ trẻ Việt Nam đến gần với cộng đồng nước ngoài, trên tinh thần tôn trọng mọi người và tạo ra không gian cho mọi nghệ sĩ khám phá và bộc lộ thế giới nghệ thuật underground với nhau. ॐ

░░░░░░░░░░░ ॐ LINE UP ॐ ░░░░░░░░░░░


51015 - Psybreak
Goss – Full on
Huy Truong – Full on
DJ Niskala – Progressive
Flo – Visual projection
Location
MÁY CÀY
2nd Floor, 33 Nguyen Trung Truc, Ben Thanh Ward, District 1
Ho Chi Minh City
Styles
Organizer
Organizer
Arcan
From
· 79
Added 4y 10m · 21 Parties ·
Keine Werbung, keine Banner, kein Tracking - nur ab und zu diese Meldung, die dich um eine kleine Spende bittet…
OK, zeig mal