Eva's benefietfeesje · 28 May 2004 · near ANTWERP!! (Belgium)

Backend

Eva's benefietfeesje

Indoor
· Over: 18y 5m
SHAWNODESE
(Inpsyde Media - The Netherlands)

MOUSHKA
(Element Records - Belgium)

RKL Vs. POXY
(Lunatic Productions - Belgium)

AZRAEL Vs. SIDDHARTHA
(Drona Vs. Balls In Space - Belgium)

PSYVADER
(Yndyca United - Belgium)

HYTEK
(BadKarmaCrew - Belgium)
Chill
PANDOR X
(Antaris-festival/VooV-Experience - Belgium)

DIJI
(Soundattack.be - Belgium)

POD
(Independent - Belgium)
Deco
MADHATTER Vs. LUCY
(Belgium)

Fireshow by BENJY
(Belgium)
Info
ok, tzit zo, de flikke hebbe deze informatie op het internet gevonden en gemeld aan de eigenaars van onze zaal dat dit waarschijnlijk een drugsfuif zou worden, daarom wil de eigenaar niet het risico pakken om dit feestje te laten doorgaan. Dit is idd ni te doen, ma we gaan morge probere tot een overeenkomst te kome met de politie van borsbeek, eventueel de burgemeester én die eigenaars, nog een heel gedoe dus, ma we willen dat et doorgaat en eva en haar moeder gaan met ons mee probere het feesje toch te laten doorgaan. wij zullen onze best doen om jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houde en meld dit ook aan mense die je kent die komen, tfeesje is nog NIET afgelast, maar er bestaat zeker een kans!!!!
we hopen dat et kan doorgaan en indien niet in die zaal zoeke we ook zeker nog een andere lokatie (we hebbe al enkele opties)

aan nICK: merci vo de oproep we hebbe al een mengpaneel

aan alle mense die kwame helpe, als et daar doorgaat kunne we jullie hulp meer dan goed gebruike en we zulle probere jullie op de hoogt te houde julli kunne ons ook altijd contactere voor meer info op 0495872978(celine) of 0497088138(bram)

zeker de hoop ni opgeve en hopelijk tot op het feesje allemaalDit is een benefietfeesje voor een vriendin van ons, die in december een zwaar autoongeluk onderging, de dader pleegde vluchtmisdrijf en stal bij deze zelfs haar fiets!! We geven dit feesje om de ouders te helpen met de financiele kosten en eva goede energie te sturen.. Ze is inmiddels, na anderhalve maand ontwaakt uit haar coma, maar gaat nog een zware en lange revalidatie tegemoet..
-----to the cops--->Please don't fuck this one up:-) ALLE OPBRENGSTEN GAAN RECHTSTREEKS NAAR HAAR OUDERS VOOR HAAR REVALIDATIE
Location
secret location
Styles
Entry fee
Entry fee
7 euro
Organizer
Organizer
BadKarmaCreW
From
nova · 3,284
Added 18y 10m · Update 17y 9m · 4 Parties · / 1