AnimaSphera

Party flyer: AnimaSphera 7 Oct '11, 22:00
Party flyer: AnimaSphera 7 Oct '11, 22:00
Live
SAIKOZAURUS [ Ukraina ]
DJs
Saikozaurus
Cooper
Latam
Monica
Oracol
eleMental
Darkology
Nairam Naoi
Chill
eleMental
Martian Arts
Underwing
Planul
Gonzo
Cooper
Logical Elements
Overder
Deco
TBA
Music Line-up:

VINERI
----------------------
MAIN STAGE
22:00 Roua
00:00 Latam
02:00 Cooper
04:00 eleMental

CHILL OUT
22:00 Underwing
00:00 Logical Elements
02:00 Planul
04:00 Gonzo
----------------------

SAMBATA
----------------------
MAIN STAGE
22:00 Darkology
00:00 Nairam Naoi
02:00 Saikozaurus
04:00 Oracol

CHILL-OUT
22:00 Cooper
00:00 eleMental
02:00 Martian Arts
04:00 OverDer
-----------------------

* VJ Andrei (Subcarpati)
* VJ Katcher
* VJ Aia

----------------------
Prezentare:

Zona de Chill vine sa completeze si sa sustina scena muzicala de Chill-Out, fiind in esenta un spatiu deschis de relaxare, joaca si discutii libere. Este o zona in care ne vom juca cu instrumente muzicale inovative, jocuri geometrice, baloane de sapun, zanute, ingeri si intentii sub forma de tarot si sambata vor avea loc cateva workshopuri.
Cei care intra in acest spatiu deschis si prietenos vor avea ocazia sa exploreze in joaca dimensiunile interioare si exterioare ale propriei fiinte. Va fi un spatiu deschis si prietenos al libertatii si bucuriei, un loc magic de contopire a linistii si veseliei, un loc al creativitatii, al cunoasterii si recunoasterii de sine, al explorarii dimensiunilor interioare si exterioare ale fiintei, un loc al impartasirii cu ceilalti. Impreuna vom descoperi cum putem materializa lumea din visele noastre, in timp ce ne jucam, cream, povestim, invatam unii de la altii, radem si – mai ales – ne bucuram sa fim parte integranta din curgerea vietii. Vom invata impreuna sa dansam cu inimile deschise si sa celebram frumusetea fiintelor noastre complete, libere, multidimensionale, in noua lume a integrarii, vindecarii, celebrarii si expansiunii. Vom explora ce inseamna sa fin creatori, maestrii ai propriilor noastre vieti si ne vom incuraja sufletele sa isi recunoasca si sa isi onoreze adevarata putere. Vom afla ca nu mai avem nevoie de ghizi exteriori, de vindecatori si de invatatori care sa ne arate drumul. Asta pentru ca noi sunetm cei pe care i-am asteptat si, impreuna, suntem deja lumea la care am visat!Magazine:

- Magazinul Dragonz – cristale, bijuterii, esarfe, lampi de sare

- Stand cu carti de la editura “Cartile Elena Francisc”: [cartileelenafrancisc.ro]
Cărţile Elena Francisc sunt destinate tuturor căutătorilor de sine care încep să simtă Adevărul interior, în aceste fabuloase timpuri ale Transformării. Sunt cărţi ale conştiinţei luminate de înţelepciunea inimii, cărţi de înţelepciune trăită, experimentată, aparţinând celor mai frumoase spirite ale vremurilor pe care le trăim. Sunt cărţi ale reîntregirii, care împletesc înţelegerile Vestului şi ale Estului, psihologia şi meditaţia, ştiinţa şi spiritualitatea, creând punţi între Minte, Inimă şi Suflet. Sunt cărţi care ne insuflă curajul de a ne schimba viziunea despre noi înşine şi despre lume, care ne inspiră încrederea de a recunoaşte şi experimenta deplin Fiinţa noastră completă, Divinitatea care suntem, Aici şi Acum.
Workshopurile vor avea loc sambata incepand cu ora 12:00 in interiorul camerei de chill-out, dupa cum urmeaza:

Ora 12.00
Ana Maria Stefanescu - Trainer si facilitator
Cristina Craciun - Psiholog si facilitator
Discutii despre Respiratia holotropica. RH este o tehnica dezvoltata de psihiatrul si cercetatorul de origine ceha Satnislav Grof, cel ce aduce vastul domeniu al constiintei si spiritualitatii in cadrul psihologiei academice. Practic, RH este o modalitate de accesa stari modificate de constiinta, stari care activeaza propriul potential de autoexplorare si de vindecare la toate nivelurile fiintei - fizic, energetic, emotional. Este o abordare care integreaza elemente din cercetarea moderna asupra constiintei, antropologie, psihologie transpersonala, practici spirituale orientale si traditiile mistice ale lumii.


Ora 13.30
Mary-Lou Romedea
Workshop: “Reminder: Totul e simplu, deschide-ti inima!”
Baghete magice: intentia si imaginatia. Intro in bazele cunoasterii de sine si lucrul cu forta interioara, sinele si energiile personale. Cum sa ne transformam intentia in realitate. Exercitiu de rezonanta si experimentare a directionarii energiei prin intentie: a primi si oferi. Integrarea sufletului prin chemarea partilor din el pe care le-am lasat la diferite persoane, locuri, traume. Meditatie de curatare si echilibrare.
"Ma ocup cu schimbarea frecventelor, echilibrabri energetice, curatarea spatiilor, masuratori radiestezice, consiliere."


Ora 15.00
Alexa:
Workshop: Ce este intentia si cum lucram cu ea? - Cristale
Focusarea si transformarea intentiei in realitate cu ajutorul cristalelor. Cunoscandu-le proprietatile putem invata sa ne cream altare propice intentiilor noastre. In intentia noastra de a schimba ceva in noi, putem lucra cu unelte oferite de natura, cadouri nascute din pamant special pentru noi. Meditatie cu grila de cristale.
"Ma ocup cu cristale. Putem vorbii despre ele, cum sa le alegem si cum sa le folosim in altare, terapie, in toneing cu cristale (programarea cristalelor cu vocea), curatarea sau energizarea spatiilor cu ajutorul lor si multe altele."


Ora 16.30
Claudiu:
Workshop: Ce este intentia si cum lucram cu ea? - Sunete
Utilizarea sunetelor si a frecventelor intr-o maniera constienta de intentia care este purtata de ele. Bazele frecventelor ca purtatoare de intentie si unelte de vindecare, sacred solfegio: frecventele sacre aplicate pentru vindecare si terapie prin sunet.
"Ma ocup cu ajustari si echilibrari energetice cu diapazoanele pe solfegiul sacru; si training in toneing si curatarea spatiilor cu ajutorul sunetelor."


Ioana si Ovidiu:

Workshop: Creatie bijuterii
La acest workshop veti avea ocazia sa urmariti si chiar sa participati activ in actul de creatie a unei bijuterii. Fie ca este vorba de turnarea argintului sau de slefuirea pietrelor semi-pretioase, acest workshop va va dezvalui secretele artei de bijutier, neschimbata de secole.


Expozitie pictura si fotografie cu vanzare:

Argentina Maria Stoica - pictura
Teodora Radulescu - fotografie
Location
Green Hours - str. Calea Victoriei nr. 120
Entry fee
* on-line presale: 20 RON / 4 EUR
* at the gate (2 days): 25 Ron / 5 EUR
* per day: 15 RON / 4 EUR

Biletele pre-sale se pot achizitiona de pe [psyonic.ro]prin virament Paypal, bancar sau plata manuala. Pentru orice nelamurire scrieti un e-mail la theseventonguesofgod@yahoo.com.
From
Added 6y 4m · Update 6y 3m · 1 ·
Sound Styles

Disclaimer

All parties are registered by the organizers and / or visitors to the site. goabase.net is a platform for party info, but no organizer.

We can not guarantee the accuracy of the information or answer any questions about the party. Write to the organizer via his e-mail or website. If this information is missing, we can forward a message.

If you think the party should not be published here, please report it to a moderator, thank you.